Har Du Oppussingsplaner?

Hvis du er seriøs med forbedring av hjemmet, er denne artikkelen noe for deg. I de følgende avsnittene finner du tips som vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av hjemmet ditt. Vær sikker og bruk det du har lært til dine egne oppussingsprosjekter.

Lagringsprosjekter er en utmerket måte å få føttene våte i forbedringsprosessen. Hvis du har et kosteskap hjemme, bør du vurdere å lage det til et lite pantry. Det er enkelt å feste små stativer på innsiden av døren og skape et sted for hermetikk og krydder. Hvis du er i stand til å legge til en dypere hylle, kan du også lagre esker eller kjøkkenutstyr som ikke ser mye bruk.

Leter du etter en måte å forbedre hjemmet ditt på? I stedet for å ansette en interiørdesigner til å dekorere hjemmet ditt for deg, kan du kjøpe tidsskrifter og bøker for dekorasjon. Gi deg selv litt tid til å lære. Ta noen designelementer fra bilder du ser, og bruk andres ideer for å hjelpe til med å utløse kreativiteten din. Bruk pengene du vil på en interiørdesigner på møblene dine og tilbehøret i stedet.

Hvis radiatoren din har blitt kald, kan det hende du må blø den. Bare slå av kjelen og finn utluftingsnøkkelen. Drei nøkkelen mot klokken, så begynner luft å slippe ut og gi en susende lyd. Når lyden stopper og litt vann lekker, vri utluftingstasten med klokken for å lukke den.

Hvis kjøkkenet ditt trenger en renovering som du ikke har råd til, bør du vurdere å male skapene dine på nytt og bytte ut hengslene. Du har ikke gjort noen større funksjonelle endringer, men kjøkkenet ditt vil virke mye hyggeligere og nyere. Bytte av hengsler sørger for at skapdørene sitter tett i stedet for å henge åpne, og den nye malingen vil lyse opp hele rommet.

Barn har en tendens til å stikke fingrene der de ikke hører hjemme og berøre ting de ikke burde. Hvis du lar uttakene dine være avdekket, blir det sjansen for at barnet ditt får elektrisk støt. Du kan kjøpe små plastdeksler fra din lokale butikk for stikkontakter for å forhindre at barnet ditt når inn og blir sjokkert.

Hvis rommet ditt føles rent, kan du legge til interesse for det ved å velge et sterkt mønstret teppe. Striper (vannrett eller loddrett), prikker og virvler gir deg alltid et dristig utsagn på rommet ditt. Ikke vær redd for å prøve nye ting, selv om de ved første øyekast ikke stemmer overens. Prøv små fargeprøver av et design før du kjøper hele produktet for å sikre at du liker det.

Steng toalettlokket! Nei, det er ikke en jente gutt ting! Småbarn kan velte på et åpent toalett og drukne! Hvorfor ta sjansen på at en så forferdelig ting skjer når alt du trenger å gjøre er å lukke lokket. Å holde badedøren lukket er en annen god praksis når små barn er i huset.

Kunnskapen du har fått fra denne artikkelen vil forhåpentligvis hjelpe deg med å starte ditt forbedringsprosjekt på høyre fot. Du bør nå lage strategier for forbedring av hjemmet og bruke dem når det er nødvendig. Når du har gjort det, begynner du å se gode resultater.